Boliss

Buitenkeuken kopen? Geniet van het bourgondische buitenleven met vuurschaal barbecue Boliss®

Wilt u de mooiste buitenkeuken realiseren door middel van een vuurschaal barbecue? Boliss, de houtgestookte BBQ van Jacobs & Smits metaalbewerking BV in Boxmeer, maakt van buiten koken een nieuwe bourgondische beleving. Koken en bakken op echt vuur en de natuur zijn werk laten doen. Genieten van een echte outdoor cooking belevenis, het hele jaar door. Niet alleen als buitenkeuken, maar ook als object is de Boliss vuurschaal barbecue een fraai element in uw tuin of op het terras.

<span>Buitenkeuken kopen?</span>  Geniet van het bourgondische buitenleven met vuurschaal barbecue Boliss<em>®</em><span>Buitenkeuken kopen?</span>  Geniet van het bourgondische buitenleven met vuurschaal barbecue Boliss<em>®</em><span>Buitenkeuken kopen?</span>  Geniet van het bourgondische buitenleven met vuurschaal barbecue Boliss<em>®</em>

DUTCH DESIGN EN OERDEGELIJK VAKMANSCHAP MET DE VUURSCHAAL BARBECUE

We hebben de Boliss houtgestookte BBQ in de werkplaats van Jacobs & Smits metaalbewerking BV in Boxmeer ontworpen en ontwikkeld. Ook elk nieuw exemplaar van deze vuurschaal barbecue komt van ons eigen machinepark. We maken elke Boliss helemaal zelf met het beste staal. Dat doen we met het grootste vakmanschap en oog voor de kleinste details van metaalbewerking. Daarom is Boliss niet alleen stijlvol en stoer, maar ook eenvoudig in gebruik en bijna moeiteloos schoon te maken.

WAT MAAKT DE BOLISS® HOUTGESTOOKTE BBQ ECHT UNIEK?

TIP VOOR EEN UNIEKE HOUTGESTOOKTE BBQ!

Ga voor bijzonder exclusief en laat de Boliss houtgestookte BBQ voorzien van een inscriptie, bijvoorbeeld uw naam, initialen of logo.

DE VUURSCHAAL BARBECUE: VOOR DE THUISKOK ÉN DE PROFESSIONAL

Of u nu een bevlogen thuischef bent, een professional in de foodservice, catering of een restauranteigenaar: buitenkeuken Boliss is een ultiem stijlvolle eyecatcher met eindeloos veel kook-, bak- en grillmogelijkheden. Van het culinair grillen voor een select gezelschap tot live cooking voor grotere groepen, voor de Boliss vuurschaal barbecue is geen uitdaging te groot!

Prijs inclusief btw:

Informeer naar de mogelijkheden of bestel direct

Bent u geïnteresseerd in onze houtgestookte BBQ? Vul dan onderstaand contactformulier in om meer informatie te ontvangen of deze direct te bestellen. U kunt ook contact met ons opnemen door te e-mailen naar info@jacobsensmits.nl of door te bellen naar +31 (0)485-57 56 77.

Mattie's Grill
Lekstraat 29B
7523HV  Enschede
053-4788733
06-24097478

 

Mattie's Grill

Informeer of bestel Boliss ®

Bericht

Een product van Jacobs & Smits metaalbewerking BV