Boliss

Buitenkeuken kopen? Geniet van het bourgondische buitenleven met Boliss®

De mooiste buitenkeuken? Boliss maakt van buiten koken een nieuwe bourgondische beleving. Koken en bakken op echt vuur, de natuur zijn werk laten doen. Genieten van een echte outdoor cooking belevenis, het hele jaar door. Niet alleen als buitenkeuken, maar ook als object is Boliss een fraai element in uw tuin of op het terras.

<span>Buitenkeuken kopen?</span>  Geniet van het bourgondische buitenleven met Boliss<em>®</em><span>Buitenkeuken kopen?</span>  Geniet van het bourgondische buitenleven met Boliss<em>®</em><span>Buitenkeuken kopen?</span>  Geniet van het bourgondische buitenleven met Boliss<em>®</em>

Dutch design en oerdegelijk vakmanschap

We hebben Boliss in eigen werkplaats ontworpen en ontwikkeld. Ook elk nieuw exemplaar van deze buitenkeuken komt ervandaan. We maken elke Boliss helemaal zelf met het beste staal. Dat doen we met het grootste vakmanschap en oog voor de kleinste details. Daarom is Boliss niet alleen stijlvol en stoer, maar ook eenvoudig in gebruik en bijna moeiteloos schoon te maken.

Wat maakt Boliss® echt uniek?

TIP!

Ga voor bijzonder exclusief en laat de Boliss voorzien van een inscriptie, bijvoorbeeld uw naam, initialen of logo.  

Voor de thuiskok én de professional

Of u nu een bevlogen thuischef bent, een professional in de foodservice, catering of restauranteigenaar: buitenkeuken Boliss is een ultiem stijlvolle eyecatcher met eindeloos veel kook-, bak- en grillmogelijkheden! Van het culinair grillen voor een select gezelschap tot live cooking voor grotere groepen, voor Boliss is geen uitdaging te groot!

Prijs Incl. BTW, af fabriek Boxmeer

Basismodule met Bakplaat en Afdekhoes                            € 2295,= 
Basismodule met Bakplaat, Afdekhoes, Wok en Grilplaat  € 2795,= 

Voor meer informatie, ervaringen, verhuur en bestellingen kunt u ook contact opnemen met:

Mattie's Grill
Lekstraat 29B
7523HV  Enschede
053-4788733
06-24097478

 

Informeer of bestel Boliss ®

Bericht

Een product van Jacobs & Smits metaalbewerking BV