Boliss

Buitenkeuken kopen? Geniet van het bourgondische buitenleven met vuurschaal barbecue Boliss®

Realiseer de mooiste buitenkeuken door een vuurschaal barbecue Boliss te kopen bij ons in Brabant. De houtgestookte BBQ die we verkopen bij Jacobs & Smits metaalbewerking BV in Boxmeer, maakt van buiten koken een nieuwe bourgondische beleving. Koken en bakken op echt vuur en de natuur zijn werk laten doen. Genieten van een echte outdoor cooking belevenis, het hele jaar door. Niet alleen als buitenkeuken, maar ook als object is de Boliss vuurschaal barbecue – die u koopt bij ons bedrijf in Brabant – een fraai element in uw tuin of op het terras.--

DUTCH DESIGN EN OERDEGELIJK VAKMANSCHAP MET DE VUURSCHAAL BARBECUE DIE JE KOOPT BIJ ONS IN BRABANT

We hebben de Boliss houtgestookte BBQ in de werkplaats van Jacobs & Smits metaalbewerking BV in Boxmeer ontworpen en ontwikkeld. Ook elk nieuw exemplaar van deze vuurschaal barbecue komt van ons eigen machinepark in Brabant. We maken elke Boliss helemaal zelf met het beste staal. Dat doen we met het grootste vakmanschap en oog voor detail. Omdat u bij ons kiest voor de beste metaalbewerkingstechnieken, is Boliss niet alleen stijlvol en stoer, maar ook eenvoudig in gebruik en bijna moeiteloos schoon te maken.

DE UNIEKE EIGENSCHAPPEN VAN DE BOLISS® HOUTGESTOOKTE BBQ

 • Eenvoudig in gebruik
 • Makkelijk schoon te maken
 • De opstaande rand voorkomt druppelen
 • De aslade vereenvoudigt het reinigen na gebruik
 • De vuurintensiteit (en dus de temperatuur) is aanpasbaar via de aslade
 • De onderzijde van de plaat is verzonken om schuiven te voorkomen
 • De in hoogte verstelbare takel-wokpan en het grillrooster kunnen uit de vuurzone worden gedraaid
 • De ingebouwde opening voor houtopslag
 • Een groot vuuroppervlak onder de plaat zorgt voor evenwichtige warmteverdeling
 • Gebruik van uitstekende kwaliteit cortenstaal (zes millimeter dikte)

TIP VOOR EEN UNIEKE HOUTGESTOOKTE BBQ!

Ga voor bijzonder exclusief en laat de Boliss houtgestookte BBQ voorzien van een inscriptie, bijvoorbeeld uw naam, initialen of logo.

DE VUURSCHAAL BARBECUE KOPEN BIJ ONS IN BRABANT: VOOR DE THUISKOK ÉN DE PROFESSIONAL

Of u nu een bevlogen thuischef bent, een professional in de foodservice, catering of een restauranteigenaar: de houtgestookte BBQ Boliss is een stijlvolle eyecatcher met eindeloos veel kook-, bak- en grillmogelijkheden. Van het culinair grillen voor een select gezelschap tot live cooking voor grotere groepen, door de Boliss vuurschaal barbecue bij ons in Brabant te kopen, ga je elke uitdaging aan!

Voor de vuurschaal barbecue die u koopt bij ons metaalbedrijf in Brabant, betaalt u de volgende prijs:

 • Basismodule met bakplaat en afdekhoes                         

€ 2.295,-

 • Basismodule met bakplaat, afdekhoes, wok- en grilplaat

€ 2.795,-

Bestel direct uw Boliss

Bent u geïnteresseerd in onze houtgestookte BBQ? Vul dan onderstaand contactformulier in om meer informatie te ontvangen of deze direct te bestellen. U kunt ook contact met onze specialisten opnemen door te e-mailen naar info@jacobsensmits.nl of door te bellen naar +31 (0)485-57 56 77.

<span>Buitenkeuken kopen?</span> Geniet van het bourgondische buitenleven met vuurschaal barbecue Boliss<em>®</em><span>Buitenkeuken kopen?</span> Geniet van het bourgondische buitenleven met vuurschaal barbecue Boliss<em>®</em><span>Buitenkeuken kopen?</span> Geniet van het bourgondische buitenleven met vuurschaal barbecue Boliss<em>®</em>

Mattie's Grill
Lekstraat 29B
7523HV  Enschede
053-4788733
06-24097478

 

Mattie's Grill

Informeer of bestel Boliss ®


Een product van Jacobs & Smits metaalbewerking BV