Jacobs & Smits metaalbewerking BV is een innovatief, dynamisch bedrijf in Boxmeer (Zuidoost-Brabant). Ons team van 15 vakbekwame medewerkers, wat al jarenlang samenwerkt en met grote betrokkenheid staat garant voor kwaliteit, hoogwaardige producten en een betrouwbare service. Door het bieden van kwaliteit, flexibiliteit en leversnelheid hebben wij een uitstekende naam en reputatie binnen en buiten de regio opgebouwd. Dit vertaalt zich dan ook in jarenlange goede samenwerking met gerenommeerde klanten.

Jacobs & Smits is uw partner voor metaalbewerking. Wij zijn toeleverancier voor onder andere fabrikanten van grondverzetmachines, mijnbouwmachines, heftruckonderdelen, machinebouw en de grafische industrie. Voor nieuwe producten, maar ook voor reparaties bent u bij ons aan het goede adres.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het bewerken en lassen van onderdelen voor machinebouw. Denk daarbij aan frameplaten, dwarsverbanden, gietproducten en lassamenstellingen. Ook lassen en bewerken wij eindproducten voor grondverzetmachines zoals grijpers, sloopscharen, bakken, en oliedoorvoerblokken. Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van slijtvaste materialen zoals Hardox 400, 500 en staal 690. De productie wordt uitgevoerd in oplagen van enkele stuks tot middelgrote series.

Daarnaast zijn wij ontwikkelaar, leverancier en producent van een aantal innovatieve producten zoals de Wheel Changers en een outdoor cooking product genaamd Boliss.

Historie

Jacobs & Smits Metaalbewerking BV bestaat ruim 30 jaar. Het bedrijf is in 1991 opgericht door Mari Jacobs en Toon Smits. Destijds was het bedrijf gevestigd in Oploo. In 1998 is Jacobs & Smits verhuisd naar de huidige locatie in Boxmeer aan de Lionstraat 18. Niet alleen het pand, ook het personeelsbestand en het machinepark werd in de loop van de jaren flink uitgebreid.

Onze klanten staan
bij ons voorop

Uiteraard staan onze klanten bij ons voorop. Onze aandacht voor hen heeft ons een uitstekende naam en reputatie opgeleverd, zowel binnen als buiten de regio. Wij maken het verschil door kwaliteit, flexibiliteit, leversnelheid en betrouwbaarheid.

Meedenken doen we gedurende elk traject. Dat heeft er ongetwijfeld aan bijgedragen dat we al met heel veel gerenommeerde klanten jarenlang samenwerken. Zowel multinationals als kleine en grotere familiebedrijven weten ons telkens weer te vinden.

sluiten