✓ Uitstekende reputatie
✓ Wij denken mee
✓ Ervaren team

Wanneer u graag uw metaal wilt laten bewerken, schakelt u het best Jacobs & Smits metaalbewerking BV uit Boxmeer in Brabant in. Wij zijn een innovatief en dynamisch bedrijf dat al jarenlang gespecialiseerd is op het gebied van metaalbewerking. Met ons betrokken en betrouwbare team leveren we te allen tijde hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service aan onze klanten. Hierdoor hebben wij diverse langdurige samenwerkingen met zowel multinationals als kleinere bedrijven. Tevens zijn wij gecertificeerd volgens NEN 3834-2.

Het metaal bewerken in ons machinepark in Brabant

Wij bewerken het metaal in ons machinepark in Brabant. Hier beschikken we over diverse hoogwaardige machines, zodat we u uitstekend van dienst kunnen zijn. U kunt bij ons dan ook terecht voor uiteenlopende diensten, zoals het draaien, frezen en lassen van elk ruw- en halffabricaat tot eindproducten van diverse materialen. Daarnaast schakelt u ons ook in voor het kotteren van uw product, het bewerken van Hardox en meer. 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden 

Wilt u graag metaal laten bewerken door ons gespecialiseerde team in Boxmeer, Brabant? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden en bespreek uw wensen en eisen met onze specialisten. Zij vertellen u graag alles over onze dienstverlening en wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op via info@jacobsensmits.nl+31 (0)485-57 56 77 of door het contactformulier in te vullen.

sluiten