Wilt u metaal laten lassen of ander laswerk laten verrichten door een lasspecialist in Brabant? Wij helpen u graag met al uw laswerkzaamheden. Al 30 jaar is Jacobs & Smits metaalbewerking BV in Boxmeer dé specialist op het gebied van las- en verspaningstechniek. We zijn een lasspecialist in Brabant die u graag van dienst is voor al uw laswerk, zoals het lassen van metaal. We lassen elk ruw- en halffabricaat tot eindproducten van diverse materialen. We zijn met name toeleverancier aan fabrikanten van grondverzetmachines, mijnbouwmachines, heftruckonderdelen, machinebouw en de grafische industrie. Zo bestaan onze werkzaamheden vooral uit het bewerken en lassen van onderdelen voor de machinebouw. Wij zijn gecertificeerd volgens NEN 3834-2.

Waarom laat u door ons uw metaal lassen?

Als u ons inschakelt als lasspecialist in Brabant voor uw laswerk, zoals het lassen van uw metaal, profiteert u van diverse voordelen. Onze klanten staan bijvoorbeeld altijd op de eerste plek. We hebben veel persoonlijke aandacht voor u en denken met elk traject mee, zowel binnen als buiten de regio. U profiteert bij ons verder van snelle levertijden, hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Door onze uitstekende service werken we met vele gerenommeerde klanten al jarenlang samen. Ontdek alles over ons bedrijf en profiteer ook zelf van de voordelen.

Een uitgebreide dienstverlening

Als lasspecialist en metaalbewerkingsbedrijf in Brabant, schakelt u ons in voor diverse diensten met betrekking tot laswerk. We lassen en bewerken bijvoorbeeld de volgende onderdelen uit de machinebouw in ons machinepark: frameplaten, dwarsverbanden, gietproducten en las-samenstellingen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het laten lassen van diverse eindproducten voor o.a. grondverzetmachines, zoals grijpers, sloopscharen, bakken, en oliedoorvoerblokken. Welk product wilt u laten lassen of bewerken?

Vraag naar de mogelijkheden 

Wilt u graag gebruikmaken van onze diensten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van metaalbewerking? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te e-mailen naar info@jacobsensmits.nl of te bellen naar +31 (0)485-57 56 77. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

sluiten